Over ELLING & HOEN

Toen wij in 2016 besloten om te gaan samenwerken was dit vanuit een gedeelde fascinatie voor organisatieontwikkeling en een liefde voor het ontwerpen en begeleiden van ontwikkelprocessen in mensen en systemen. 

Wat betekenen ontwikkelingen in de wereld voor organisaties? Waarom werkt de oude aanpak niet meer en wat is er voor nodig om vooruitgang te boeken? Wat zijn de onderliggende principes in organisatieontwikkeling en innovatie? Hoe krijg je het beste uit mensen, vanuit de overtuiging dat er méér in mensen zit dan wat er uit komt in de huidige setting, met de huidige methodes? Wat doen we met intensieve, steeds snellere verandering?

Op dit soort vragen zoeken wij antwoorden en zetten deze om in een toepasbare visie en een gestructureerde aanpak, om zo maximaal van waarde te zijn voor onze klanten.

ELLING & HOEN
Meer over Annedien Hoen (1974)

Ik ben analytisch scherp en visionair. Ik zie het potentieel in mensen en systemen en nodig dit uit. Ik stem af op de toekomst – die zich vaak al aandient in het heden – en ontwikkel vervolgens visie hoe daar strategisch mee om te gaan. 

Daarnaast kan ik met laserprecisie aanwijzen wat klopt en wat niet. Waar de energie zit en waar dit weglekt.

Ik kan ontwikkelprocessen in mensen en systemen structureren en faseren, dankzij mijn didactische achtergrond en ruime ervaring als business- en executive coach, facilitator en strategisch adviseur.
In de afgelopen 22 jaar heb ik een aantal bureaus opgezet en gerund, voor identity- en merkontwikkeling, naamcreatie en creatieve strategie. Mijn ervaring met dit type processen is van grote waarde als het wordt toegepast op strategieontwikkeling.

Ik ben in staat om in alle mogelijkheden en factoren de kern en kracht te zien, deze naar de voorgrond te halen en potentieel te helpen realiseren.

Met deze combinatie van talent, skills en ervaring  veroorzaak ik tractie in mensen en processen.

Meer over Erwin Elling (1982)

In mijn werk word ik geleid door mijn liefde voor mensen die samen iets nieuws willen creëren. Ik krijg energie van meewerken aan vooruitgang en verbetering. Van met elkaar verbeelden en aan iets bouwen. Ook – of júist – als dat soms uitdagend is. Ik begrijp wat dat vraagt en zet mij er voor in dat we echt resultaat gaan behalen.

De afgelopen 15 jaar begeleidde ik teams bij strategie, organisatieontwikkeling en innovatieprocessen. Ik doe dit in het bedrijfsleven, in de zorg, in het onderwijs en bij de overheid. Telkens blijkt dat veel van wat er nodig is er al is. Maar vaak ongezien, op de verkeerde plek of afgescheiden van de rest, waardoor het niet van waarde kan zijn voor het geheel.

Door het toevoegen van overzicht, kalmte, scherpte en onverwachte perspectieven stel ik directies in staat om de samenhang en onderliggende structuur van hun organisaties in beeld te krijgen. Om te zien wat er speelt, waar oorzaken van uitdagingen liggen, waar de potentie zit en wat er dan mogelijk is. En om te doen wat er nodig is om vooruit te komen.

Ontdek hoe we ook voor jullie van waarde kunnen zijn.