Fast Flow:
Een snelle, diepgaande strategische slag.  
Zodat je weer vooruit kunt.  

In de waan van de dag, temidden van snelle verandering, is het moeilijk om op strategisch niveau te blijven denken en doen. Met Fast Flow bieden we een krachtig instrument om een strategisch vraagstuk snel en diepgaand aan te pakken. We stellen je in staat om in korte tijd samen tot nieuwe inzichten, heldere beslissingen en duidelijke acties  te komen.

Fast Flow helpt antwoord geven op vragen als:
  • Welke ontwikkelingen moeten onze prioriteit krijgen?
  • Wat is op de moment de meest kansrijke zet?
  • Dit probleem ligt er al een tijd, maar waar te beginnen?
  • Wat willen we nu écht met elkaar creëren?
  • Hoe komen we sneller vooruit dan nu het geval is?
  • Waar zijn we ook ook alweer van? Waar geloven we eigenlijk in?

Na een uitgebreide intake doorlopen we in 3 sessies van een dagdeel een één keer de Strategic Flow cyclus: Discover, Decide, Do.

Zo kom je als directie snel op vlieghoogte. Afgestemd en op wat er werkelijk speelt en met momentum om slagvaardig verder te bouwen.

We nodigen je uit op een prachtige locatie waar we met focus aan de slag gaan met jullie uitdaging. Binnen de heldere structuur van Strategic Flow voegen wij onze ervaring en expertise toe aan jullie strategische ontwikkeling. We putten daarbij uit een groot arsenaal met hands-on methodieken die het maximale uit jullie én het proces halen, gecombineerd met scherpe, grondige analyse. Zo komen we tot resultaten die in alle opzichten kloppen en jullie een flinke impuls zullen geven.

Maar … hoe goed we het ook uitleggen; de diepgang, snelheid en kwaliteit van deze aanpak is iets wat je moet meemaken. Na afloop heb je écht doorvoelde inzichten. Glasheldere aanknopingspunten voor je strategie. En ben je met elkaar in korte tijd door een krachtige strategiewasstraat geweest, waarin jullie intensief hebben samengewerkt en jullie door onze begeleiding niet zijn vastgelopen in bekende patronen of valkuilen.

Aan het eind van dit proces weten jullie preciés wat jullie gaan doen en waarom.

Meer focus, richting en betrokkenheid. Dat is het resultaat van ons werk met ELLING & HOEN.

– een directeur van een organisatie waar wij onlangs mee werkten

Heb je een strategisch vraagstuk dat snel een goed antwoord nodig heeft?